ویکی کیش، دایره المعارف آنلاین جزیره زیبای کیش

لقمه‌های بخش خصوصی را می‌شمارند

لقمه‌های بخش خصوصی را می‌شمارند

مدیر عامل جامعه کلوب داران کیش : لقمه‌های بخش خصوصی را می‌شمارند

مریم اکبرپور _ به گزارش پایگاه خبری پیام پژواک، مدیرعامل جامعه کلوب‌داران کیش، از مرگ تدریجی گردشگری در و به‌تبع آن کیش ابراز نگرانی کرد و این مسئله را حاصل تصمیمات غلط مسئولین دانست.

مدیرعامل و عضو هیئت مدیره جامعه کلوب‌داران کیش با اشاره به مشکل تهیه سوخت کلوب‌ها به عنوان اصلی‌ترین دغدغه‌ی جامعه اظهار داشت:
از اسفند سال گذشته با راه‌اندازی سامانه‌ای به نام صدف یا نیوتجارت آسان در پخش فرآورده‌های نفتی بنا بر دستور سازمان بنادر و کشتیرانی و عدم وجود گزینه شناورهای دریایی در سامانه صدف کلوپ‌داران و صاحبان شناورهای تفریحی ملزم به ثبت‌نام شناورهای جامع دریانوردی شدند.
علی اقتصاد با اشاره به الزام تمام مصرف‌کنندگان سوخت به ثبت‌نام برای احراز هویت و درخواست سوخت در آن سامانه ادامه داد: این سامانه در مدت فعالیت، مشکلاتی را برای متقاضیان سوخت از جمله گذر از فرآیندی ۱۳ مرحله‌ای و بسیار سخت پیش آورده است.
وی تصریح کرد: وقتی زیرساخت‌های لازم را در جزیره نداریم بر فرض سهولت ورود مسافر هم به جایی نخواهیم رسید.
وی سازمان را روبه‌روی بخش خصوصی دانست و گفت: با این شرایط مرگ تدریجی کیش را رقم زده‌اید.
وی تصریح کرد: در جلسات متعدد بنا شد سازمان بنادر و کشتیرانی با تاییدیه معاونت حقوقی و گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش سوخت شناورهای دریایی را در سامانه صدف ثبت کند و یا امکان دریافت سهمیه سوخت در سامانه صدف را برای شناورهای دریایی ایجاد کند که تا کنون هیچ اقدامی انجام نشده است، و سوخت اصلی‌ترین معضل فعالین این حوزه است و در حال حاضر کلوب‌داران برای امکان خدمت‌رسانی به گردشگران باید با دبه‌های ۲۰ لیتری! به جایگاه سوخت‌رسانی مراجعه و با شرایط نامناسب و تحقیرآمیز، و با خطرات بسیار برای خود و مسافرین، سوخت موردنیاز خود را تامین کند.

اقتصاد ادامه داد: مساله جدی و مهم تر اینکه نیاز شناورهای دریایی که ماهانه ۵ هزار و ۹۰۰ لیتر سهمیه هر کلوپ دریایی است در این سامانه دیده نشده است و در دو سه ماه اخیر این سهمیه به ۲ هزار لیتر کاهش یافته است.

مدیرعامل جامعه کلوب‌داران کیش همچنین به طرح “پاراسل در شب”! که چندی پیش توسط یکی از کلوب‌ها مطرح و در عین مخالفت نماینده تام‌الاختیار موسسه ورزش که در این نشست حضور داشته، از طرف موسسه ورزش بدون مشورت با گردشگری پذیرفته و حمایت شده بود، اشاره کرد و با تاکید بر انجام تخلفاتی که در هیچ جای جهان سابقه ندارد گفت: این امر کاملا غیر اصولی، غیرتخصصی، غیر ایمنی و خطرناک می‌باشد، و فعلا با انجام مکاتباتی آن را متوقف کرده‌ایم.
وی همچنین به محدودیت اجازه استفاده از جت‌اسکی اشاره و اظهار کرد: جامعه کلوب‌داران با استناد به مصوبات ۸سال پیش و خطراتی که نزدیک بودن محل کلوب‌ها و مسائلی دیگر باعث می‌شود، و هنچنین آسیب‌های زیست‌محیطی آن گفت: جامعه همچنان با ارائه خدمات جت‌اسکی مخالف است و با توجه به صدور مجوزات کنونی توسط موسسه ورزش، هیچگونه مسئولیتی در این زمینه نمی‌پذیرد.
اقتصاد با بیان این مطلب که بخش خصوصی حال خوبی ندارد و این نتیجه‌ی اشتباهات دولت قبل است، گفت: مسئولین در ابتدای زمان حضورشان در دولت، سوگند نوکری مردم را یاد می‌کنند و این خدمت باید صورت بگیرد.
وی با اشاره به افزایش اجاره‌های کلوب‌ها و اخطار پلمب سه ماه بعد از شیوع کرونا و تعطیلات تابع آن گفت: دقیقا همزمان با بازگشایی کلوب‌ها بعد از تعطیلات چندماهه و کسادی کامل بازار کار، ضمن ورود مسافرین، سازمان با اعزام کارشناسانی غیرمرتبط با فعالیت حوزه، اقدام به ابلاغ نامه‌ای مبنی بر افزایش چندصد درصدی کرایه‌ها و همچنین دریافت ده‌درصد از کل فروش کردند و بعد از آن نیز دقیقا همزمان با تعطیلات نوروز، کلوب‌ها یک به یک پلمب شدند.
اقتصاد افزود: بعد از عید نیز، سرمایه‌گذاران این بخش که کاملا در مرز ورشکستی بودند، تهدید به مزایده‌ی کلوب‌هایشان شدند و مسئولین به جای هر حمایتی، لقمه‌های بخش خصوصی را می‌شمارند!
وی با اشاره به هزینه‌های شناور کلوب‌ها تصریح کرد: تمام اقلام موردنیاز کلوب‌ها از خارج از کشور تهیه می‌شود و قیمت آن رابطه مستقیم با ارز دارد.
اقتصاد با تاکید بر اهمیت تفریحات دریایی افزود: تعرفه‌ی خدمات ورزش‌های دریایی در کیش یک‌هشتم دنیا و خاورمیانه می‌باشد و این ظرفیتی است که باید برای جذب گردشگر نیز از آن استفاده شود.
وی تعامل لازم بین مدیران مسئول با جامعه کلوب‌داران را عاملی مهم در جهت تامین ایمنی حوزه تفریحات دریایی در کیش اعلام کرد و افزود: ایمنی کلوب‌های جزیره در حد کامل و استاندارد می‌باشد و در خصوص غرق شدن آقای پویان، غواص صنعتی مسلط بر نجات با رزومه‌ی بیش از هزار دایو در چندروز گذشته، با توجه به اشراف کامل جامعه کلوب‌داران بر چگونگی وقوع این اتفاق، منتظر اعلام نظر مسئولین مربوطه هستیم.
اقتصاد کلوب‌ها و آژانس‌های هواپیمایی را مکمل یکدیگر عنوان کرد و گفت: سیاست‌گذاری‌های اخیر مانند تک‌نرخی کردن خدمات در جهت تامین منافع همگانی کیش و حوزه‌های فعال در آن بوده است.
وی از تدوین سایت جامع جامعه کلوب‌داران کیش به آدرس http://App.daryakish.com خبر داد و افزود: کنترل پورسانت و تک‌نرخی کردن خدمات از جمله خدمات این سایت می‌باشد چرا که پیش از این کلوب‌ها به‌جای رقابت در کیفیت ارائه خدمات، در پرداخت درصد‌ها رقابت داشتند!

در جزیره زیبای کیش ۲۲ کلوب که ۱۸ عدد آن فعال می‌باشند در حال ارائه خدمات و تفریحات دریایی به کیشوندان و گردشگران هستند که هر کلوب از حداقل ۱۲ تا حداکثر ۴۰ کارمند برخوردار می‌باشد و معیشت چند هزار نفر از جمعیت کوچک کیش، به طور مستقیم به این حوزه بستگی دارد.

نظر خود را با ویکی کیش در میان بگذارید


نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − چهار =

logo-samandehi